NAVER CONNECT ONE

ネイバー コネクトワン

NAVER CONNECT ONE ©Naver, PLUS 202 LEE JIN HA
NAVER CONNECT ONE ©Naver, PLUS 202 LEE JIN HA
NAVER CONNECT ONE ©Naver, PLUS 202 LEE JIN HA
NAVER CONNECT ONE ©Naver, PLUS 202 LEE JIN HA
NAVER CONNECT ONE ©Naver, PLUS 202 LEE JIN HA
NAVER CONNECT ONE©DMP
NAVER CONNECT ONE©DMP
NAVER CONNECT ONE©DMP
NAVER CONNECT ONE©DMP
NAVER CONNECT ONE©DMP
NAVER CONNECT ONE©DMP

NAVER CONNECT ONE

Chuncheon, Korea
2010.5-2014.6
Training institute
34,792.74m2

Our aim was to create an open and liberated space for learning and communications by integrating the building and the hills around it. The entire space spreads by forming terraces, which are connected with diagonal rooms for communication named “community voids”, which facilitate lively discussions among people who could take seats in the grand stairs and enjoy panoramic view of the nature.

Korean Architecture Award (2015)
LEED-NC PLATINUM V2009 (2015)

http://www.navercorp.com/