Land Chapel

Land Chapel

Land Chapel © Fujinari Miyazaki
Land Chapel © Fujinari Miyazaki
Land Chapel © Fujinari Miyazaki
Land Chapel © Fujinari Miyazaki
Land Chapel © Fujinari Miyazaki
Land Chapel © Fujinari Miyazaki

Land Chapel

Land Chapel

Sasebo, Japan
2018.11
Wedding chapel
101 m2

We aimed to build a chapel which merges with the earth, building up a series of stacked “rings”. The ring signifies the pledge of marriage, and its shape symbolizes the cycle of life.

At the exterior, precast concrete rings are filled with earth, blending the building with its surroundings as the vegetation grows. At the interior, we stacked rings of sliced plywood to create a warm and organic forest-like room.

Project team: Eishi Sakamoto, Tessey Suma, Tomochika Miki

Structural Engineer: KOZO KEIKAKU ENGINEERING Inc.
MEP Engineer: P.T.Morimura & Associates, Ltd.

©Photography by Fujinari Miyazaki