We Hotel TOYA

We Hotel TOYA

We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office
We Hotel TOYA © Kawasumi Kobayashi Kenji Photograph Office

We Hotel TOYA

We Hotel TOYA

Toyako, Hokkaido, Japan
2018.11
5330m²
Hotel
Project team: Hiroaki Akiyama, Akio Saruta, Asami Igarashi, Léon Dussault-Gagné, Yohei Mochizuki(Visualization), Yuzuru Kamiya(Physical Models), Shiho Yoo(Sign), Ryuya Yamawaki*, Pablo Otero Sanchez*
*Former staff

We transformed a nursing home located by the Lake Toya (in Hokkaido, Japan) into a boutique-typed hotel of wood and fabric.

Locally produced cedar logs were applied both for the façade and the interior in order to create a space of comfort.

We also designed a cave-formed space with pleated cloths in the interior over which a magnificent view of the lake’s surface emerge right in front.

In the balcony of each guest room, a hinoki (cypress) bathtub is placed so that the guests can enjoy both the spectacular landscape of the lake and the fresh aroma of the tree.