SHIRO

シロ

SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
SHIRO © Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office

SHIRO

シロ

Shizuoka
2018.08
996.98m²
Guest House
Project team: Masafumi Yukimoto, So Nakamura, Tomomi Sekiguchi
Fumiki Sugawara(Visualization), Shoki An(Visualization), Shiho Yoo(Sign)

Villa is built on a hill with the theme of warm “white”.
With white warm texture of wood, we created a gentle yet light space in green. Onsen as detached room, buried away in the garden.

Connecting the surrounding nature and architecture directly by louvers and diagonal surfaces.
We create “white wooden villa” in contrast to Villa Savoye of “white concrete villa”.