KOMOREBI/Château-La-Coste

KOMOREBI/シャトー・ラ・コスト

KOMOREBI/Château-La-Coste © Robin Oggiano
KOMOREBI/Château-La-Coste © James Reeve
KOMOREBI/Château-La-Coste © Robin Oggiano
KOMOREBI/Château-La-Coste © Robin Oggiano
KOMOREBI/Château-La-Coste © James Reeve
KOMOREBI/Château-La-Coste © James Reeve
KOMOREBI/Château-La-Coste © Kengo Kuma & Associates
KOMOREBI/Château-La-Coste © Kengo Kuma & Associates
KOMOREBI/Château-La-Coste © Kengo Kuma & Associates

KOMOREBI/Château-La-Coste

KOMOREBI/シャトー・ラ・コスト

Château-La-Coste, France
2017.12
Pavilion

On the hill overlooking Saint Victoire in Southern France that Cezanne much loved by Paul Cézanne, we made a pavilion as organic as a tree. By gradually lifting off the planks of ipe in 20 mm-thick with excellent durability, we achieved a floating kind of lightness. We supported the transparent structure by sandwiching a 4 mm-thick stainless plate between the planks. We tried abstraction of the trees in the way Cézanne drew Saint Victoire.